GOLDEN SQUAD

[99 Menajer][bleft]

TOP GOAL ♛ SCORER

[Top Goal Scorer][bsummary]

FORWARD ★ F

[forvet][bsummary]

WINGER ★ W

[kanat][bsummary]

MIDFIELDER ★ M

[ortasaha][bsummary]

DEFENDER ★ D

[defans][bsummary]

GOALKEEPER ★ GK

[kaleci][bsummary]

COACH ✪ TD

[coach][bsummary]

AJANS ⭐ AGENCY

[Antrenman][twocolumns]

ALTIN KARMA ★ GOLDEN SQUAD Football Agent

Hakkımızda: ALTIN KARMA'nın sahibi fortuna Zafer 40 yıldır sporun içerisinde. 1993'den beri televizyon camiasındaki FORTUNA MEDYA bünyesinde yer alan ALTIN KARMA (Golden Squad Football Agent) İstanbul'da Profesyonel Futbolcu Temsilciliği ve Spor Ajansıdır. Altın Karma, yerli ve yabancı çok sayıda futbolcuyu izler. Fakat yüzlerce futbolcu ile değil, hepsiyle birebir ilgilendiği için, takım kadrosu kadar 16 sporcu seçerek uzun süre çalışır. 

Futbolcuları izleriz, kaydederiz, not ederiz, görüşür, konuşur, dinler ve onları anlayan bir aile oluruz. Kimsenin göremediği, haberdar olmadığı maç bilgilerini biz ediniriz. Detaylı scouting çalışması yaparak materyalleri hazırlarız. Çünkü biliriz ki, ''Herkesin bildiği bir sporcuyu bulmak bir futbolcu keşfi olamaz.'' Biz pazarlamacı değil, sporcunun tüm kariyer planına dahil olan profesyonel futbolcu temsilcisiyiz. Yetenekli futbolcuları erkenden keşfederek kulüplere kazandırmak için çalışırız. Bu tür futbolcuları kulüplere anlatmanın ne kadar zor olduğunu biliriz ve zoru başarırız. 

NASIL ÇALIŞIRIZ 

Hiç bir futbolcuyla sözleşmesiz çalışmamaktayız. Transferde yasal %10 ücret haricinde hiç bir talebimiz olmadığını açıkça beyan ediyoruz. Futbolcunun menfaatleri ile takımların menfaatlerini ortak noktada buluşturan ALTIN KARMA Profesyonel Futbolcu Temsilciliği, ''Shining Stars / Parlayan Yıldızlar'' diyerek yetenekli futbolcularla resmi anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Kısa zamanda aramıza Dünya yıldızlarının da katıldığını görüyorsunuz. 

Bazen futbolcular bizi, bazen de biz onları buluyoruz. Fakat, karşımıza her çıkan futbolcuyla değil, ''spor anlayışımız ve futbola bakış açımızla'' aramıza yeni katılacak olan futbolcuları özel olarak belirleriz. Tüm bilgilerini içeren profil sayfalarını ve videolarını hazırladıktan sonra transfer görüşmelerine başlarız. 

NASIL TRANSFER YAPARIZ 

Tüm transferleri biz yapıyoruz ama futbolcuyu takıma dahil etmeye karar verecek olanlar kulüp yöneticileri ve teknik direktörlerdir. Bu sebeple hiç bir futbolcuya transfer garantisi verilemez. Futbolcunun ismi, piyasası ve potansiyeli, kulüplerin hangi kararı vereceği konusunda çok önem taşımaktadır. Bazen çok iyi bir futbolcuya kulüp profesyonelleri hiç ilgi göstermeyebilir. Transfer kararı tamamen kulüplerin kendi elindedir. 

Biz, eşi benzeri görülmemiş ve en kapsamlı şekilde futbolcumuzu tanıtıp sabırla anlatırız ve son kararı kulüpler verir. Futbolcuyu transfer için kulüpler kapıda beklemiyorsa sporcuların bunu anlaması çok önemlidir. Belirli bir piyasası olan futbolcunun transferi daha kolaydır. Biz kolay ya da zor demeden işimizi mükemmel yapmaya odaklıyız ve transfer başarımız da böyle gelmektedir. 

HANGİ ÜLKE, LİG VE TAKIMLARLA İLETİŞİMDEYİZ 

ALTIN KARMA, üst ve alt lig ayırmaksızın Türkiye ve Dünya'da eksiksiz tüm profesyonel futbol kulüplerle düzenli olarak irtibat halinde. Türkiye sınırlarında kalmıyor ve yurt dışındaki kulüpler yanı sıra İstanbul Merkez (Türkiye), Manchester (İngiltere), Dortmund (Almanya), Strasbourg (Fransa), Gent (Belçika), Limburg (Hollanda), Belgrad (Sırbistan), New York (ABD), Rio de Janeiro (Brezilya) profesyonel temsilcilikleriyle ağını genişletmeye devam ediyor. İlk hedef alanımız Türkiye olmakla birlikte geniş irtibatlarımızla Dünya'nın her yerindeyiz ve ulaşamadığımız bir lokasyon yoktur. 



ALTIN KARMA Futbolcu Temsilciliği sporcu kriterleri ve çalışma şartlarımız: 

★ Kulüpsüz olmayanlar (Son dakika transferi yapmıyoruz) 
★ Bir menajer ya da temsilciyle sözleşmesi olmayanlar (Tek yetkili oluruz) 
★ 18-29 yaş aralığı futbolcular (Aramıza yeni katılacak olanlar için) 
★ Profesyonel lisanslı futbolcular (Üst yaşlar için) 
★ Üst kategoriler ve en az 4.Lige kadar aktif oynayanlar (Yurtiçi - Yurtdışı) 
★ Herhangi bir kategoride Milli takımda oynamış olanlar (Tüm futbolcular için) 
★ Avrupa veya popüler liglerde oynamış olanlar (Yabancı futbolcular için) 
★ TransferMarkt / PlaymakerStats sayfası olanlar (Tüm üst yaş futbolcular için) 
★ Videoları olanlar (Görüntü kalitesi önemli değil) 
★ Tüm izleme ve detaylı araştırma sonucunda beğendiğimiz futbolcular 
★ Bizimle çalıştıklarını şahsi hesaplarından ilan ederler (Anlaşma sonrası) 
★ Bilgimiz olmadan başkalarıyla transfer görüşemezler (Anlaşma sonrası) 

Futbolcu seçimlerimizde yukarıdaki kriterlerden çoğuna uyuyorsa tercih önceliğidir. Futbolunu beğenmek yeterli değildir. Futbolcuları belirlerken, sosyal medya kullanımı, özel yaşamı ve aile yapısı araştırılır. (Tütün, nargile vb.) Zararlı madde kullanmaması ve sporcu ahlakına uygunluğu çok önemlidir. 

Bir futbolcuyla anlaştıysak mutlaka potansiyel özelliği ile Altın Karma'ya dahil olmuştur. Hiç bir futbolcuyla sözleşmesiz çalışmıyoruz. Sözleşmemiz yasal olarak zorunlu maddeleri içerir ve transferden %10 ücret alıyoruz. Sözleşmeyle yetkisini alarak önce futbolcunun profillerini ve imaj çalışmasını yaparız. Futbolcularımız da şahsi hesaplarından bizimle çalıştıklarını ilan ederler. Eş zamanlı olarak transfer görüşmelerimize başlarız. 

Tüm transferleri biz yapıyoruz ama futbolcuyu takıma dahil etmeye karar verecek olanlar kulüp yöneticileri ve teknik direktörlerdir. Bu sebeple hiç bir futbolcuya transfer garantisi verilemez. Futbolcularımızın kariyer planlamasını ortak fikirle yaparız. Gelen tüm transfer tekliflerini sporcuyla birlikte değerlendiriyoruz. Futbolcularımızın diğer menajer ve kulüp yöneticileriyle bilgimiz dışında direkt görüşmelerine izin vermiyoruz. 

Belli bir yaş grubundaki futbolcularımızın kendi kararlarını alabilecek seviyede olmasını isteriz. Aile bireylerinin yönettiği bir futbolcu, sahada da kendi kararlarını veremez ve sorumluluk alamaz. Bu sebeple profesyonel işlerimize ailesinin karışmasına müsaade etmiyoruz. Tüm bu kriterlerde mutabık olduktan sonra çalışmaktayız. 

Altın Karma Futbolcu Temsilciliği fortuna Zafer 


Çalışmamızla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN okuyabilirsiniz. 
(ALTIN KARMA'yı yakından tanımak ve tüm soruların cevaplarını aramak için, basında hakkımızda çıkan detaylı gazete röportajını BURADAN okuyabilirsiniz.) 


ALTIN KARMA FUTBOLCU TEMSİLCİLİĞİ İLETİŞİM: 

☎ TLF/W | (+90) 532 524 8726 (fortuna Zafer) 
MAIL | AltinKarmaSpor@gmail.com 
ALTIN KARMA | www.AltinKarma.com 
fortuna MEDYA | www.fortunaMEDYA.com 
ALTIN KARMA | fortuna MEDYA: İstanbul Şişli Mecidiyeköy (Profilo AVM sokağı) 
YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİMİZ
İstanbul Merkez (Türkiye), Manchester (İngiltere), Dortmund (Almanya), Strasbourg (Fransa), Gent (Belçika), Limburg (Hollanda), Belgrad (Sırbistan), New York (ABD), Rio de Janeiro (Brezilya) 





Hiç yorum yok:

Your football comments contribute to us (Futbol yorumların bize katkı sağlar)

NEWS 🎙 RÖPORTAJ

FUTBOLCU NASIL KEŞFEDİLİR ★ FORTUNAZAFER

ALTIN KARMA Futbolcu Temsilciliğini yakından tanımak ve tüm soruların cevaplarını aramak için, hakkımızda basında yer alan d...

FUTBOLCU NASIL KEŞFEDİLİR ★ FORTUNAZAFER